lauantai 3. lokakuuta 2009

Tsuipadui!

Luova bloggaustauko voisi nyt olla ohitse. Ainakin ajatuksena asia kuulostaa hyvälle...
Joku on taas ahnehtinut liikaa erilaisia kitkutuksia työn alle, soo soo!

Ajattelin tarvitsevani jonkinlaisen liivimekon ja hyvin marinoituneet harmaat Rose-mohair -kerät pääsivät puikolle ajatuksena syntyä Novita kevät 2008 lehdessä ollut malli.



Työ valmistui kohtalaisessa ajassa. Tai no valmistui ja valmistui... jos tarkkoja ollaan, niin se jämähti noitten olkainten neulomiseen. Niissä kun onkin niin kauheasti työtä!!


Pah, uusi mielenkiintoisempi projekti ajoi 6 - 0 ohi. Seuraavaksi puikolle pääsi punaisesta lenkkialpakasta ja sisu-langasta muotoutuva neuletakki.

Malli on Modassa 5/2009. Syynä tähän tietysti oli piipahdus Lankakauppa Heinissä, josta lenkkialpakat huutelivat hyllystä.

Samalla tarttui mukaan Knitpicsin kirjava puikkosetti, joita olin salaa haaveillut jo pidemmän aikaa. Puikkosetti on tosi kiva, mutta aluksi jouduin kahdet isoimmat puikot liimaamaan uudestaan metalliosiin kiinni. Ilmeisesti vanha liimaus oli kovettunut liikaa ja kiinnitys pettänyt sitä myöden... laitoin ihan 2-komponenttiliimaa. Punainen takki on siis edistynyt kohtalaisen aktiivisesti, mutta...


Kuinka ollakkaan, eilen töiden jälkeen oli ehdottoman tärkeää alkaa neuloa sukkaa. Ei siinä sitten muuta, kun 7-veikkoja muutama jämäkerä kätköistä ja tikuttamaan. Väreinä sukassa eksoottiset keltainen, punainen ja hiekanruskea. Eilisiltana pääsin ensimmäisen sukan kantapäähän asti, varren pituus kun on tuonne melkein polveen asti.


Nyt toiveissa on saada edes jotakin valmista, ennenkuin taas jotain TOSI mielenkiintoista tulee vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti