perjantai 29. joulukuuta 2006

Lankahankintoja

Taas tuli tällä viikolla osteltua lankaa. Keskiviikkona käväistiin Lahdessa ja mukaan tarttui Lankakauppa Heinistä kilo karpalonpunaista Sisu-lankaa. Siitä voisi tulla vaikka joku ihana palmikkotakki tai -huppari... tai jotain.Tänään suoritimme uusintakäynnin Lahti-kaupunkiin, ja taas käväisin (ihan vain pikaisesti) Lankakauppa Heinissä... Tällä kertaa ostin kahdet sukkapuikot (addit) 4 ja 4 1/2. Ja sitten hyllystä huuteli kovaan ääneen muutama kidmohair-kerä. Vielä yksi ihqu vaaleanpunainen Wonderwool kerä halusi mukaan porukkaan, joten siinähän sitä oli taas kerrakseen.Käytiin H:n kanssa äsken kaupassa ja vilkaisin lehtihyllylle päin. Siellä oli uusi Moda! Miksi, Oi MIKSI se ei tule ensin tilaajille ja sitten vasta lehtihyllyyn ostamista varten??? Nyt sitten odotellaan maanan- EI vaan tiistaihin saakka, josko se vaikka sitten suvaitsisi tulla meidänkin postilaatikkoomme!!! KOLME pitkää päivää joutuu odottamaan! On se niin väärin ja epäreilua!!!

Puikoilla tällä hetkellä on taas monta työtä... kuinkas muutenkaan.

Se ruskea antiticle lanka valmistuu siksi miksi pitikin jossain vaiheessa. Jaksoin olla reipas ja hermo kesti kokeilla paremmalla menestyksellä tuota edellisessä kirjoituksessa ollutta "teoriaa" ja se toimii. Hyvä niin.

Olen joskus monta vuotta takaperin ostanut 110 kerää eri värisiä Florica-lankoja 1 euron kerä alennusmyynnistä. Aloin jossain vaiheessa neuloa (osasta) niistä pyöröpuikolla neuletakkia. Siis semmoista hyvin hyvin kirjavaa aaltoraitatakkia. Se on vähän semmoinen mutu-projekti, eli suunnittelen sitä sitä mukaa, kun se etenee. Kyynärpäiden kohdalta (alaspäin) alkaa helmineule vihreällä ja laitan samaa kuviota/väriä takin nappilistat ja varmaan vielä hupunkin. Miehusta ja hihojen yläosat on semmosta raidallista kirjavaa erilevystä raitaa... äh, laitan kuvan tuosta raidoituksesta (nyt siis neule on jo paljon pidemmällä kuin tuossa kuvassa):Ja sitten vielä: Aloitin eilen illalla punaisesta 7-veikasta tekemään pop-pipoa. Tikuttelin (ehkä) 5 puikolla ja tänään tuli valmista... ja liian ISO! höh! En pura... Nooh, jos vaikka seuraavasta tulisi hyvä... jahka saan aloitettua jossain vaiheessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti