perjantai 19. tammikuuta 2007

Olipas urakka

Nyt on aaltoraitatakki valmis. I love it! Kerrankin osasin tehdä vähän reilumman kokoisen vaatteen, kun yleensä tulee tehtyä helposti aika niukkalinjaisia neuleita. Tämä on mukava heittää päälle, jos vähän viluttaa, vaikka iltasella.Novitan Florica -lankaa kaksinkertaisena (erinäinen valikoima jämävärejä) 735g
Addin pyöröt nro 5
Malli ihan omasta päästä sävellellenNapitkin löytyivät ihan omista varastoista. Yleensä tulee ostettua valmiiksi nappeja jos jonkunlaisiin töihin, jotka sitten jäävät kesken ja joutuvat purettaviksi. Näitä kyseisiä nappeja en tosin muista ihan tarkasti, mistä ovat minulle kulkeutuneet ja mitä varten on ostettu/saatu.

Seuraavaksi aatoksena oli alkaa värkkäämään noista Noroista Booga Bag:ia. Jotenkin olen henkisesti yrittänyt valmistautua tuon edellisen Noro-vastoinkäymisen jäljiltä tähän tulevaan koitokseen. Toivottavasti tällä kertaa sujuu paremmin... Löysin Norot pienen etsinnän jälkeen semmoisesta rottinkikopasta. Olin arkistoinut ne sinne ja sitten hienosti unohtanut koko paikan. Äsken meinasi iskeä ihmetys, että mihin olivat joutuneet. Vastaan tuli jos minkälaista pussia ja nyssäkkää, mutta eivät halunneet Norot vaan tulla kovin helposti löydetyiksi. Liekö olivat loukkaantuneet, kun pistin ne viimeksi purkuun. Tosin tulihan tuossa katsaus taas jo olemassa oleviin lankoihin, joten ei välttämättä tarvia ostaa mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti