perjantai 2. helmikuuta 2007

Kevättä rinnoissa

Kuinka ollakaan, minulla on taas useampi työ kesken yhtä aikaa. Ensimmäinen on sellainen hyshys-projekti, jota voidaan kutsua vaikka Vadelmaksi. Siihen olen neulonut sekaisin mohairia, puuvillasekoitetta ja villalankoja. Se on vähän niinkuin tulossa synttärilahjaksi eräälle ihanalle tytöntyllerölle, mutta siitä lisää myöhemmin.Toinen projekti on Omenatoppi, jota olen kitkutellut nelosen puikoilla Novitan vuosikertalangasta (Oklahoma). Värinä on ihastuttava kevään vihreä. Näin netissä (jollain kivalla sivulla, jota en muista) tosi mainion näköisen topin. Siinä oli helmassa ja syvän pääntien reunassa helmineuleelta näyttävää pintaa. Ohjetta minulla ei tietenkään ole, joten taas on tiedossa jonkin sortin mutu-juttu. Ans kattoo nyt, miten homma etenee.Voi olla, että tuohon edellisen postauksen Booga Bagiin tarttisi tehdä vuori jostakin napakasta kankaasta. Tuntuu nääs koekäytön jälkeen liian lörpöltä. Samallahan siihen saisi sisätaskunkin värkättyä samalla. Huovuttamalla sitä en halua pienentää/jämäköittää, koska on nyt niin hyvän kokoinen.

Niin, ja sitten on vielä puikoilla Step-langasta (turkoosikirjavasta, ei kuvassa) H:lle sukat. Ovat olleet jo pitkän aikaa... Se on semmoinen matkatyö, joten en ole sitä muulloin neulonutkaan, kuin autossa tms.

Hienona ajatuksena tuumailin, jotta voisin yrittää neuloskella nyt ainakin helmikuun noita vanhoja lankoja pois kuleksimasta. Vähän niinkuin omaa henkilökohtaista langanostolakkoa ylläpitäen. Tosin en voi luvata mitään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti