sunnuntai 6. toukokuuta 2007

Pitkästä tuumasta toimeen

Suunnitelmissa oli pitää vähän matalampaa profiilia jonkun aikaa täällä blogissa, mutta tuli pakottava tarve taas laittaa jotain muistiin lukijoita ja itseä varten. Olemme näet muuttamassa omakotitaloon ja aloitimme siellä remonttia jo viime viikonloppuna. Jostain mystisestä syystä sen jälkeen ei jaksa enää neuloa, kun on koko päivän maalannut kattoa ja käsivarret ja hartiat ovat ihan puhkipoikki sutimisesta ja siivoamisesta.

Perjantaina kuitenkin saapui postilaatikkooni kaksi kirjaa, superihana Pam Allenin Scarf Style ja inspiroiva Erika Knightin Koukussa virkkaukseen. Uskalsin tilata oikein luottokortilla... hienosti tuli perille AdLibriksen kirjatoimitus.Koukussa virkkaukseen -kirja ei sinänsä anna mitään uutta tekniikoiden tai mallien suhteen, mutta olin selaillut sitä paikallisessa kirjakaupassa jokunen aika sitten ja hienot väriyhdistelmät ja kuvien asetelmat tekivät vaikutuksen. Se siis toimii semmoisena visioimiskirjana loistavasti.Scarf Style -kirja on sitten asia erikseen. Niin monta mielenkiintoista työtä olen täällä blogistaniassa nähnyt ja ohessa on usein ollut maininta ko. kirjasta, joten en millään voinut vastustaa kiusausta tilata kirja. Enkä totisesti pettynyt sisältöönkään!

Ensimmäisenä "pakkosaadatehdä" -työnä puikoille halusi Turtleneck Shrug. Ongelmana oli että olemme tulevan muuton takia siirtäneet kaikki kankaat ja lähes kaikki lankani jo uuteen kotiin. Kävin jo lankakaupassa hiplailemassa erinäisiä keriä ja tunnustelemassa, josko niistä olisin halunnut toteuttaa mallin. Sinne kuitenkin piheyksissäni jätin ne ja ajattelin kaivaa langat kyseiseen malliin vaikka sitten jo muutetuista laatikoista.Hyllyn päälle tänne vielä nykyiseen kotiin oli kuitenkin jäänyt kolme kerää Noron Silk Gardenia semmoiseen pikkukoppaan, joten ne ja pari kerää mustaa antiikki-Alabamaa pääsivät eilen illalla puikoille. Teen aina neljä kerrosta Norolla ja neljä kerrosta alabamalla. Näyttää aika kivalta...

Edit-täti: Tämän uudenuutukaisen pohjan löysin Kikiltä, kiitos hänelle. Hieman tosi muokkailin tätä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti