perjantai 11. huhtikuuta 2008

Kolmekymppinen

Paljon on taas puuhailtu kaikenlaista. Viime viikonloppuna juhlin kannat katossa mun kolmekymppisiä – ainakin 25 vieraan voimin. Lahjaksi sain mm. lahjakortin Lankakauppa Heiniin... erittäin hyvä syy ostaa lankaa...

Sitä ennen tuli huhkittua urakalla huushollia kuntoon esim. kuisti siivottiin, laatoitettiin eteisen lattia (aiemmin siinä oli muovimatto), pakattiin mattopuut pois (siis sen jälkeen, kun olin kutonut loimen loppuun), tyhjennettiin yläkerran pienempi huone ja laitettiin laminaatti lattiaan jne.

Kangaspuitten kanssa olen saanut aikaiseksi seuraavia tuotoksia...

Ensimmäisenä riemunkirjavasti vaaleasävyinen räsymatto, johon paukuttelin sattumanvaraisesti kaikenlaisia vaaleasävyisiä kuteita erinäisen levyisinä raitoina.Sitten kokeilin hieman "suunnitella" raidoitusta ja tuloksena kelta-vihreä -sävyinen matto.Seuraavaksi tein ensimmäisen maton metodilla toisenkin samantyyppisen, mutta vaaleanpunaisia ei tullut nyt niin paljon, joten lopputulos näyttää ennemminkin vaaleansinisävyiseltä...Viimeiseksi loimentuhoamis-tekeleeksi päätin huidella erilaisia valkoisia kuteita peräkkäin summamutikassa. Yllättävää kyllä, tuosta tuli todella kaunista jälkeä, mutta loimi päätti sitten juuri tässä vaiheessa ottaa ja loppua vähän niinkuin kesken. Matto jäi hieman alamittaiseksi...(Huomatkaa virallinen matonmittaaja...)

Kukkatarha-Noro -neulekin valmistui aikaa sitten, mutta valmiista työstä vaan en ole saanut otettua mitään Pro-kuvasarjaa, mikä kertoisi hienoista raglan-levennys-viritelmistä ja muista jännistä yksityiskohdista. Maybe one of these days... but not now, sorry.Tässä tämmöinen näpsäisy kuitenkin pahimpaan pulaan.

Tällä hetkellä puikoilla on uusimmasta modasta malli nro 57, josta jo tuossa hehkuttelin aiemmin. Aloin tikuttelemaan sitä rehellisen vihreästä orkidee -langasta, mikä on odotellut sopivaa mallia jo pitkään. Siihen suunnittelin laittavani semmoisen omenanvihreän satiininauhan tuohon rinnan alle. Aika hitaasti tuo etenee tai sitten se vaan tuntuu siltä, kun ei ole joka ilta kerinnyt neulomaan noiden muiden kiireiden takia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti