torstai 31. heinäkuuta 2008

Febr... eikun Heinäkuun Lady

Loma tuli ja meni - neuloen etupäässä... Tein ahkerasti Annin Ihmemaa-takkia, mutta sitten iski tylsistyminen ja puikolle piti saada NOPEASTI jotain ihan muuta.

Paljon on täällä blogistaniassa tikuteltu February Ladya jos jonkinlaisina versioina. Omani pääsi työn alle jokunen aika sitten, ja nyt enää hihat puuttuvat. Langaksi valitsin Orkidee -langan, mitä jäi Verso-topista vielä toinen mokoma jäljelle. Sen kaveriksi otin Johanneksen pellavillava -lankaa, että tiheys täsmäsi paremmin. Olisihan tuon voinut soveltaa helposti ohuemmallekin langalle, mutta jonkin sortin laiskuus vaivasi aloitusvaiheessa.



February Lady on todella kiva ja helppo malli neuloa, joten voipi olla että niitä syntyy toinenkin versio jostain muusta langasta. Neuloin ensin tuon reikä-lisäyskerroksen ja (onneksi) sovittelin päälleni - liian väljä! Purin siis reijät pois kokonaan ja jatkoin muuten ohjeen mukaan. Nyt on kappale huomattavasti mukavamman kokoinen meikäläisen kukkakeppikroppaan.

Jospas tuossa syssymmällä taas saisi kimmokkeen neuloa Ihmemaa-takin valmiiksi, kun on sitten tuo kelikin takkiin sopivampi... Hieman tuo hirmuisen rasvainen lampaanvilla (hyvin karhea sellainen) arveluttaa, että millä sitä uskaltaisi pestä vähemmän rasvaiseksi ja että uittaisiko sitä sitten huuhteluainevedessä että pehmenisi mukavammaksi... ideoita?! Anyone?

Tätini E. Ruotsinmaalta kävi kyläilemässä kuun alkupuolella. Hänpä sai lähtiessään mukaansa tuon Liehuva Liekkikukka -jakun ja hameen, kun passasivat niin kivasti hänelle. Itse en osannut oikein pitää kyseisiä vaatekappaleita... liekö jotenkin korvien välissä ollut tuo "ongelma" miulla. Toivottavasti niistä on iloa E-tädille.

Pari viikkoa sitten (lauantaina) innostuin pistämään Ravelryn Stash -osiota järjestykseen tai siis lisäämään lankojani sinne. Iso urakka oli, vaikka siellä ei TODELLAKAAN ole vielä kaikki minun lankani. Helpottaa se kuitenkin kummasti, kun näkee lankavaraston sisältöä yhdellä silmäyksellä, eikä tarvitse mennä penkomaan kaikkia laatikoita pelkän muistikuvan varassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti