perjantai 3. lokakuuta 2008

Outoa jumitusta

Kaikki neulomukset jotenkin jumittaa...

Ratkaisuna aloitin uuden neuleen. Kuvaa en nyt tähän hätään laita, mutta se on luonnonvalkoista merinovillaa ja vyötärö-osa neulotaan poikittain ja yläosa edestä on sellainen päällekkäin menevä "kietaisumalli".

Stroh etenee etanavauhtia. Neulon molempia hihoja vuoronperään ja tuskaisen hitaasti kulkee.

Jonkinlaisena pika-väli-työnä neuloin joogasukat, jotka on olleet paljon jalassa. Lankana mikälie-tekokuitu-hänttärä.

Lisäksi olen neulonut takaperin (purkanut) konttineulehuivin tekeleen. Siinä oli mohair-lanka ja ohut vironvillalanka neulottu yhteen. Pidin kyllä väristä ja oikeastaan mallistakin, mutta lanka ei olisi riittänyt ja huivista tuli ihan liian leveäkin joten purkuun meni. Mohairia ja villalankaa en enää eri kerille alkanut kerimään, joten siitä yhdistelmästä neulon jossain vaiheessa jotain muuta.

Pihaan saatiin maanantaina kylvettyä vihdoinkin nurmikonsiemenet ja nyt sille ei enää tehdä yhtään mitään tänä syksynä. Odotelkoon kevääseen, josko vaikka silloin olisi uutta virtaa jatkaa pihanlaittoa.

Keittiönkaappiprojekti eteni lomalla ihan mukavasti, mutta ei kyllä ole vieläkään valmis. Kyllähän niitä olisi maalaillut, mutta se KÄRY on ihan kamala ja maali kuivaa todella hitaasti (minäkö kärsimätön). No toissapäivänä sitten ruuvailin vetimet paikoilleen kun kyllästyin touhuamaan kahvattomassa keittiössä. Loput ovet täytynee maalata ruiskulla tallissa, kunhan siihen löytyy aikaa ja innostusta. (Ovissa on siis jo yksi kerros pintamaalia, mutta tuli väsy kesken kaiken)

Vaatehuoneeseen pistin keskiviikkona pari naulakkoa kiinni ja samalla hieman katsastin vaatekaapin sisältöä. Täytyisi varmaan käydä läpi ajan kanssa koko vaatevarasto ja pistää kiertoon kaikki epäkäytännölliset ja kutistuneet vaatteet. Mahtuisivat nuo hyvät ja käyttökelpoiset vaatteet paremmin paikoilleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti