lauantai 10. tammikuuta 2009

Uudistuksen kourissa

Ohoh, Vuodatus on uudistunut... Täytyykin vähän katsastaa, että miten tätä käytetään.

* * * * *

Selailin blogiani ja yritin selvittää, josko joku räveltämöön laitettu työ olisi bloggaamatta – eipä taida olla. Syy on hillitön laiskuus laittaa itsensä kuvattavaan kuntoon että saisi uudempia kuvattua.

Mitään kovin järisyttävää en ole neulonut. Punaisesta ohuesta kirpparilöydöstäni tein joulunpyhinä semmoisen hihattoman taikajakun virkatuilla reunuksilla – juuri se pitäisi saada kuvattua...

Viime lauantaina käytiin Lahdessa ostoksilla. Luonnollisesti Lankakauppa Heini oli pistäydyttävien kohteiden listalla (joskin viimoisena). Sieltä piti tehdä pikavalinta ostoksista, koska parkkimittari näytti jo punaista. Ostin TeeTeen mustaa alpakka-lankaa – siis oikeasti ostin mustaa lankaa! Siitä neulon kaksinkertaisena sellaista pääntieltä aloitettavaa slimmiä peruspaitaa. Kokeilin aluksi yksinkertaisena, mutta jotenkin siitä tulee kovin epätasaista jälkeä. Tietysti kunnon kastelu ja pingotus voisi tehdä ihmeitä silmukoille. Se on vaan niin hidasta tikuttaa yksinkertaisesta langasta ja kun tuo väri on tuollainen (mulle) hetken inspiraatio (joka saattaa mennä nopeastikin ohi), niin on varmempi tehdä jotakin nopeammin valmistuvaa.

Tuossa Alpakka-neuleessa kun olin tehnyt muotoilevia kavennuksia vyötäröä kohti, aloin pohtia josko Noroista tehtyä "kukkatarha"-neulettani pitäisi hieman purkaa ja tehdä istuvammaksi. Periaatteessa helman voisi purkaa ja muotoilla uudestaan.

(kököt kuvat)

Joku kyseisessä neuleessa tökkii, koska en sitä ole kauhiasti käyttänyt. Nyt täytyy istua rauhassa alas ja pohtia voisiko sitä fiksailla vai pitäisikö se purkaa kokonaan ja tehdä jotain muuta.

Saa ehdottaa...

-----
Edit. Hätähousuna purin koko tekeleen lauantai-iltana...

Edit: Tämäkin teksti siirretty vuodatuksesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti