sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Mattoa pukkaa

Edellisestä kirjoituksesta on vierähtänyt tovi jne. jne. Edellinen postaus selittänee hieman asiaa... Tuo rantapallon näköinen asia muuntautui pieneksi pojaksi, jonka kanssa aika kuluu kuin siivillä. Nyt kuitenkin olen aina päiväunien aikaan saanut aikaiseksi tehdä hieman käsitöitäkin.

Ilmojen kylmettyä olohuoneen lattia alkoi huutaa mattoa, missä olisi mukava pötkötellä. Eko-ontelokudetta ja nro 12 :n virkkuukoukku: Tadaa!! Hyvässä vauhdissa ollaan. Nyt odottelen kuteiden kuivumista, koska eko-kude on hyvä kutistaa ennen työstämistä. Kuivuvat vaan tolkuttoman hitaasti... ja haisevat tiskirätille! Olen aikaisemmin virkannut ihan trikookuteesta pyöreän maton, joka on edelleen käytössä ja ihana (punainen). Tästä nykyisestä pitäisi tulla vielä hieman aiempaa isompi.

Olen myös maalaillut kovasti. Meille tuli olohuoneeseen pariovet (itsemodattuna) ja nyt olen niitä maalaillut. Suti lähti lapasesta ja samalla olen sipaissut myös ikea-jakkaran valkoiseksi ja pari tuolia vaaleansiniseksi. Maalaaminen on niiiiin kivaa! Ainoastaan pohjatyöt on vähän tylsiä...

Tässä kuva ovista ennen maalaamista.

Ja tässä tuolit ennen ja jälkeen...

Äitin oma assistentti auttaa kovasti ja haluaa osallistua...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti