torstai 22. syyskuuta 2011

Ensiavuksi

Jestas, miten vaikeaa on tarttua virtuaalikynään ja riipaista taas jotain järkevähkön tuntuista tekstiä näin pitkän ajan jälkeen. Ajattelin lähestyä tätä varastonhyllyllä ollutta blogia pienellä ulkoasun uudistuksella, mutta kaikki koodaajan lahjat on kyllä annettu mun veljelle - EI MULLE!! Vuodatuksella on tuommoinen hieno työkalu, millä saa ihan ilman koodejakin viriteltyä jotain ulkoasua, mutta en saanut sillä haluamiani asetteluita. Muuten sujui - ainoastaan noi mun "neuleohjeet" ja "muuta kivaa" -laatikot se jätti laittamatta blogiin kokonaan. Yritin muokata tätä tämänhetkistäkin, mutta eipäs se antanut semmosessa "idioottimoodissa" olevaa näkymää ollenkaan - pelkän koodinäkymän. Kait mun täytyy palata asiaan jossain vaiheessa lehmänhermoilla varustettuna.

Juu, siis onhan niitä käsitöitä tässä vajaan vuoden aikana tehty jos vaikka mitä. Pieni mies on kyllä pitänyt ihan kiitettävän kiireisenä…

Tässä nyt ihan pieni maistiainen tekemisistä. Ostin keväällä terveydenhoitajaksi valmistuvalle ystävälleni ensiapulaukun ja ajattelin modata sitä vähän enemmän uniikimmaksi. Neuloin Novitan Tennesee-langasta päällisen ja ompelin kiinni.


Palajan tuonnempana noista muista valmistuneista - nyt ei riitä röpö!! :)

Eedittiä: Saimpas muutettua tätä pohjaa mieleisekseni. Jee!!

Eedittiä 2: Kirjoitus siirretty bloggeriin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti