sunnuntai 11. maaliskuuta 2007

Puolivalmista?

Helma on nyt virkattu Cottonella-takkiin. Hihoista ei ole vielä tietoakaan enkä ole varma, että tuleeko takista liivi vai jotain ihan muuta... Laitoin äsken kyseisen tekeleen muotoutumaan. Pujotin kaksi pitkää puikkoa helman pitsin reikiin ja virittelin sen pyykinkuivaustelineeseen pyykkipojilla roikkumaan. Ankara sumupullo-suhuttelu ja nyt vaan sitten odotellaan, josko pitsi vähän saisi laskeutuvuutta paremmin. Hurjan paljon meni lankaa tuohon pitsiosuuteen, joten tuskin sitä jää yhtään ylimääräistä. Sinänsä tuntuu ainakin tässä vaiheessa, että tuo lankavalinta ei kyllä ole paras mahdollinen ko. malliin. Harmittaa ihan pikkiriikkisen...

Nyt onkin sitten taas semmoinen 'mitähän-nyt' -olo. Jotain kivaa keväistä voisi tehdä, mutta minulla ei ole aavistustakaan siitä että mitä. Olen maratonlukenut taas muiden aikaansaannoksia ja visioita neuleblogistaniasta.

Tosi kivan näköisiä sukkia on näkynyt siellä-täällä. Uudessa Knittyssäkin oli useammat sukat, joista näki että niiden tekemiseen on nähty vaivaa. Ostin joskus taannoin (en muista millon) Tallinnasta sieltä Müürivahen lankakaupasta (Filati tai jotain) mm. semmoista perusvihreää sukkalankaa 4 kerää. Jotenkin vaan en näe niitä sukkina vaan ne vielä odottelevat mallia miksikä muotoutua. Jotenkin tuommoisista ohuemmista (kuin 7-veikka ja nalle) sukkalangoista tulee nätimmän näköistä jälkeä - jollain lailla sirompaa. Niin ja sitten tietysti kuvioita mahtuu ohuemmalla langalla tehtyyn sukkaan enemmän.

Suoritin eilen lauantaina käynnin paikalliseen antiikkikauppaan. Löysin aivan mahtavan värisen turkoosin lasimaljakon, missä on semmoinen mukimainen kahva kyljessä. Lisäksi pimahdin totaalisesti ja hamstrasin uushopeaisia haarukoita, lusikoita ja veitsiä, josko niistä saisi jossain vaiheessa askarreltua jotain kivaa esim. jonkunlaisen valaisimen tms.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti