torstai 5. huhtikuuta 2007

Päästäistä

Luin jostakin neuleblogista, että Kaffe Fassett on suunnitellut regian itseraidoittuviin sukkalankoihin uusia kivoja väriyhdistelmiä. Toivottavasti niitä jossain vaiheessa rantautuu tänne Suomeenkin. Olenkin jo jonkun aikaa katsellut markkinoilla olevia vaihtoehtoja ja ihmetellyt aika hurjiakin värivaihtoehtoja.

Kylläpä on taas kanssabloggaajat saaneet ihania neuleita aikaiseksi. Jotenkin viimeaikoina on tuo neulominen ollut vähän laiskanlaista. Mistähän saisi jonkun hillittömän inspiraation ja saisi jotain näkyvää aikaankin. Alkaa olla semmoinen ärsyyntynyt olo, kun ei oikein synny mitään.

Muissakin blogeissa on näemmä ollut ongelmia tuon laskurin kanssa. Kirjoitin tänään palautetta tuolle laskurin "webmasterille" ja hieman kritisoin tuota laskuri-takkuilua. Koko laskuri-ideahan vesittyy ihan täysin, jos ei se pidä paikkaansa tai pomppaa isojakin loikkia taaksepäin noissa lukemissa. Itse en muista mitä laskuri näytti viimeksi, mutta epäilisin että ei se ihan kohdillaan taida olla...Koistinen tässä lepäilee sohvatyynyn päällä. Itse asiassa se pötköttää nytkin samaisen tyynyn päällä, paitsi että tänään se on sen näköinen että yrittäisi puskea päätä seinän läpi. Näyttää aika hassulta... Onkohan se ihan järkevä otus?

Anyway, Mukavaa Pääsiäistä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti