maanantai 12. marraskuuta 2007

Salomoneilua

Ala-asteen opettajani tilasi minulta iltapuvulle kaveriksi jonkinmoisen hihattimen. Tuumasin, jotta se voisi näyttää hauskalta salomonin solmuilla tehtynä. Lankana oli Idenan Mohair Lux (valkoinen) ja ohuen ohut hopealanka. Mohairia meni 2 kerää ja hopealankaa 2 rullaa. Hopealangat kertasin värttinällä mohairlangan kanssa ja sen jälkeen lisäsin virkatessa mukaan vielä toisen säikeen mohairia (olipas taas sepustus).



Yritin piirtää tuosta jonkinlaista kaavakuvaa, missä näkyisi lisäykset ja kavennukset, mutta meni hermo. Se jäi siis haaveeksi. Sen verran kuitenkin osaan kertoa, että aloitin toisesta hihansuusta ja lisäykset tein kerroksen keskellä. Lisäyksistä muodostui semmoinen kukan näköinen kuvio keskelle verkkoa. Hihat neuloin tasona ja virkkasin sitten lopuksi "pyöreäksi".

Eilen sain maalattua yläkerrassa tulevan työhuoneeni seiniä. Vetelin sinne samaa vaaleanvihreää sävyä, mikä on olohuoneenkin seinässä. Jotain sablonakuviointia tai muuta koristelua vähän kaipaisin sinne, mutta ei ole vielä mieleistä kuviota löytynyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti