sunnuntai 24. helmikuuta 2019

Veikeä nimi Zweig

Jos joskus löytää hyvän neulemallin, kannattaa silloin neuloa samalla mallilla useampi projekti. Näin kävi minulle Zweig -neulepaidan kanssa.Ensimmäisen version neuloin maaliskuussa 2018. Siitä tuli mustakeltainen. Keltainen lanka on jotakin varastosta löytynyttä fingerinlankaa. Mustan langan ostin kaverilta ja se on Dropsin Flora -lankaa. Flora-lanka oli pettymys! Se oli mukavaa neuloa, mutta käytössä on osoittautunut todella nyppyyntyväksi. Neule on mukava käyttää, mutta epäsiisti pinta harmittaa. Muutoinkin musta lanka ei ole sieltä helpoimmasta päästä tehdä - varsinkaan loka-marras-joulukuussa, jolloin valon määrä on rajallinen.
Toisen version Zweigistä tein Hedgehog Fibresin Sock -langasta. Väri on mahtava vihreä, mutta sen rinnalla muut värit jäivät vaisuiksi. En keksinyt kaarrokkeeseen sopivaa kaveriväriä, joten päätin tehdä paidan yksivärisenä. Kirjoneuleosiot tein oikeilla ja nurjilla silmukoilla.

Molempia paitoja olen käyttänyt todella paljon! Ihan lemppareita ovat. Harkinnassa on, josko vielä kolmannen jossain vaiheessa tekisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti