sunnuntai 8. heinäkuuta 2007

Pisu-kisu

Kisu-Kutvis on kasvanut hurjasti. Se tuntuu syöpöttelevän koko ajan. Paino oli silloin kotiin tullessa pikkasen reilu 400 g ja reilun viikon päästä se oli jo reilu 800 g! Siitä mahtaa tulla iso kissa. Hieman sillä tuppaa olemaan epäselvyyttä siitä, mihin saa pissiä. Ensimmäisellä viikolla se päätti lirauttaa mun neulekoppaan neuleen päälle!!! Meinasin hermostua ihan tosissaan, mutta Kutvis tietää miten mami lepytetään... se tuli kaulakuoppaan kehräämään ja kävi siihen nukkumaan. Pari kertaan olen aamulla herännyt siihen kun mun peitto on märkä – untuvapeittoon on kait tosi kiva tehdä lirit... Eteisen matto on myös hyvin kiinnostava pitkine nukkineen... Meillä on nyt siis hiekkalaatikoita lisätty sinne ja tänne, että jos vaikka kiireessä löytäisi paremmin lähempänä olevan lootan. Kyllä Kutvonen osaa laatikkoonkin tehdä, mutta ei sitä meinaa aina malttaa lähteä hiekkikselle kesken kivan leikin.Koistista pitää myös jahdata säännöllisesti, vaikka se ei vaan oikein vielä jaksa innostua leikkimään. Välillä pitää Koistisen vähän sähähtää, ettei unohdu kuka on pomo. Hieman on Koistinen ressannut ja syöminen on jäänyt vähemmälle. Olen sitten leikin varjolla illalla aina syöttänyt narskuja ihan käsipelillä sille, ettei polonen nälkään näänny.

Minulla alkoi kolmen viikon kesäloma!!! Jippii!!! Tänään ollaan "lomailtu" H:n kanssa lattioita hioen ja petsaillen. Eilinen meni nurmikkoa leikaten ja saunoen ja uiden mökillä. Lauantai-aamuna päätin heti aamutuimaan lähteä vähän asioille. Kävin paikallisessa osto ja myynti -liikkeessä ja löysin ison kasan ihania juttuja.Tällaisia tuoleja löytyi kaksi kappaletta. Ne on tosin maalattu varmaan seitsemään kertaan, joten maalin poistoa joutuu tekemään ja maalailemaan uudestaan. Ja sitten niistä uusitaan varmaan nuo istuinosat, kun ovat niissä olevat lastulevytsydeemit vähän halkeilleet. Tämä viimeisin maalikerros on kyllä superihana väriltään.

Sitten löytyi 317 g luonnonvalkoista villalankaa. Se on sellaista yksisäikeistä ja ajattelin josko vaikka kaksinkertaisena siitä neuloisi jonkun ihanan pitsihuivin.Sen alla näkyy tuo vinkeän vihreä virkattu pöytäliina. Kalalangasta tehty ja vielä todella huolellisesti. Ei ole kulahtanut ja ratkeillut mistään kohti. Sekin siis lähti mukaan.Vielä viimoiseksi ostin lattialle laitettavan rautaisen kynttelikön. Halvalla lähti sekin! Siihen voisi viritellä jotain rautalankahässäköitä ja vaikka kristalleja roikkumaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti