sunnuntai 22. heinäkuuta 2007

Vihdoin kotona

Viimeinkin pääsimme muuttamaan! Keskiviikkona kannettiin tavarat sisään tänne uuteen ihanaan kotiin. Nyt on nurkat kovanaan laatikoita ja nyssäköitä. Molemmat kissat ovat sopeutuneet yllättävän hyvin maisemanvaihdokseen. Onhan niillä nyt tilaa monta kertaa enemmän, kuin aiemmin. Koistinen vain hieman taas "nälkälakkoilee", joten täytyy vähän houkutella vippaskonstein.

Kesälomasta on nyt mennyt kaksi viikkoa ja yksi on vielä edessä. Eilen päätin, että otan nyt tuon ensi viikon OIKEASTI loman kannalta. Kyllä tässä on läyhkättykin koko kevät ja alkukesä. Nyt ei ole enää kamala kiire jotain puuhailemaan. Kyllähän tuota tekemistä olisi vaikka kuinka, mutta ei ne täältä mihinkään karkaa.

Tomaatit ja paprikapuskat kasvavat kovaa vauhtia tuolla tallin seinustalla. Eilen kävin lukemassa niille lakia, että eipäs rehotella ja että keskitytään siihen tomaattien tuottamiseen ihan kokonaan (että niitä lehtiä ei tarvitse enää kamalasti kasvattaa). Saksin niitä ihan rankalla kädellä, että saavat "hedelmät" valoa. Ihanaa kun tuo aurinko viimein paistaa. Kyllä tässä on koko loma mennytkin vesisateessa.

Täällä uudessa kodissa en ole vielä kerennyt tarttumaan kitkutuksiin, mutta kyllä niitäkin varmaan tässä jossain vaiheessa tulee taas mukaan bloggailuun. Nettiyhteyskin saatiin perjantai-aamuna joten eihän tässä hätiä mitiä.

Meillä ei aikaisemmassa kodissa ollut ruokapöytää keittiössä, vaan nytpä on! Niinkin pieni asia tuntuu erittäin fantsulta.

Tässä vielä kuvaa olohuoneen uudelleenmaalatusta takasta. Siihen tuli samaa väriä, kuin puolipaneeleihinkin. Seinä tuossa takana on samalla vaaleanvihreällä, kuin muutkin seinät olohuoneessa.Täytynee miettiä, että saisiko noita kellertäviä tiiliosia jotenkin myös uudistettua. Ne on joskus lakattu ja nyt siis ovat aika epäsiistin näköiset. Ajattelin josko hioisi ne kevyesti ja vetäisi uuden lakkakerroksen päälle... tiedä häntä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti