torstai 20. syyskuuta 2007

Tehokasta lomailua

Tällä lomalla ei tosiaankaan ole lusmuiltu kovin paljoa. Tämä on nyt minun toinen ja samalla jälkimmäinen lomaviikkoni. H on myös tämän viikon lomalla joten ollaan taas jatkettu remppailua. Päätettiin tehdä tuo isompi vessa kuntoon, eli uusia kaikki muu paitsi laatat lattiaan ja seiniin. Katto onkin jo maalattu kertaalleen ja vielä siihen pitäisi ainakin yksi kerros vedellä.

Ostettiin uusi pesuallas (tuommoinen vadin mallinen) ja hana. Tästä tulee sellainen tyttöjen vessa (Lue Annin vessa), joten semmoista hieman romanttista tunnelmaa sinne yritetään saada.Tuo mystisen näköinen kuva on kulma peilistä, jonka olen tuunannut hieman sievemmäksi.Laitoin pyöreän peilin reunoille kuumaliimalla semmoisia lasikiviä, joita yleensä kai käytetään kukkien tai kynttilöiden kanssa. Peili on siis vanha kampaamopeili (halkaisijaltaan 1 m) ja painaa aika lailla. Se on vuosien saatossa saanut vähän kolhuja takapuolelle ja reunoille, joten noilla lasikivillä on peitetty rumimmat kulumat reunoilta.

Viime viikonloppuna Neiti J ja Neiti C olivat taas kyläilemässä. Neiti J teki minulle liskoja (punainen, valkoinen ja musta) ja Neiti C teki tuon hieman isomman liskon.Lahjoitin Neiti C:lle lisäksi kassillisen "jämä"-lankoja (niitä samoja, mitä sain itsekin lahjaksi). En siis kaikkia niistä, mutta lajittelin niitä hieman ja jotain jäi siis ylimääräisiksi.

Tänään kävimme Heinolassa ja sieltä kirpparilta löytyi kartio Harmony-konelankaa (loistavaa esim. sukkalangaksi).Kartiossa on alunperin ollut 300 g lankaa, mutta en millään jaksa lähteä punnitsemaan, onko siitä käytetty yhtään vai onko se iskemätön kartio. Maksoi vain 3 euroa!!! Loistolöytö!

Tällä hetkellä puikoilla on tämä:Tuon konttineuleen tekemiseen jää koukkuun. En ole aikaisemmin kokeillut, mutta Ullan selkeillä ohjeilla onnistui helposti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti