keskiviikko 5. syyskuuta 2007

Tyynylöitä

Sohvamme on uudistunut! Halusin tehdä sohvatyynyihin uudet päälliset, koska vanhojen päällisten kanssa sohva näytti jotenkin liian modernilta tälläiseen vanhempaan taloon ja sen sisustukseen.

Lähtötilanne:Alunperin päälliset piti tulla kokonaan tuosta kukkakankaasta, mutta sitä ei ollut tarpeeksi. Päädyin saman sarjan puna-valkoruudulliseen kankaaseen ja ryhtiä antamaan laitoin punaiset tereet. Nyt tyynyt voi tarvittaessa kääntää ja tadaa! – meillä on taas uuden näköinen sohva.Tuo uusi kangas on vanhaan verrattuna helppohoitoisemman tuntuista. Vanha on semmoista plyyshipintaista sisustuskangasta mikä on oikein kissankarvamagneetti. Toivottavasti tuo uusi säilyy siistinä ilman tolkutonta vaateharjalla harjaamista.Coachella vaaleanpunaisesta BioBambusta tuli melkein valmiiksi (päättelyjä vaille), mutta tuo pääntie osoittautui meikäläisen kropalle vähän turhan anteliaaksi. Lahjoitin topintekeleen Äipälle... saapi vähän fiksailla sitä itselleen sopivaksi. Minä en sitä jaksa alkaa purkamaan...

Viime viikolla oli meillä sisällä (vanhan talon ihanuuksia) jo aikasta kylmä, joten istuskelin keittiössä fleecepeitto harteilla. Tuumailinpa notta voisi neuloa jonkun suorakaiteen muotoisen neulehuivin esim. Lady Eleanor -merkkisen tai Clapotiksen tuota käyttötarkoitusta varten. Nuo pitsiset kolmiohuivit ovat todella kauniita, mutta kun tässä olen tuumaillut, niin semmoinen ei ehkä ole mun tyylinen. Sitäpaitsi ne on liian ohuita tuohon käyttötarkoitukseen.

LE-huiviin vaan uppoaa ihan hurjan paljon lankaa ja noin Norosta tehtynä siitä tulee törkeen kallis. Tarttis siis löytää joku edullisempi vaihtoehto ja yhtä ihana väreiltään. Kai tuon voisi toteuttaa itsekin väriä vaihtamalla, jos vain jaksaa motivoitua päättelemään ne kaikki miljoonat langanpäät. Tietty ne voisi päätellä jo neuloessa, niin ei tarvitse jälkeenpäin vaivautua. Gosh, mä kuulostan superlaiskalta!! Hyi minua, nyt Anni ryhdistäydy!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti