maanantai 3. syyskuuta 2007

Uutta pintaa

Olen kahden uuden neulekirjan ylpeä omistaja. Tilasin AdLibrikseltä Pam Allenin ja Ann Buddin Lace Style -kirjan sekä Stefanie Japelin Fitted Knits -kirjan. Ensimmäisen selailukerran jälkeen tuo Fitted Knits vaikuttaa jotenkin "herkullisemmalta". Odotin tuosta Lace Style -kirjasta jotenkin enemmän jotain... Voi olla, että kun noita pläräilee läpi useamman kerran, niin mieli muuttuu tuon LS-kirjankin kohdalla. Sen verran kuitenkin kivalta vaikutti, etten aio sitä palauttamaan lähteä.



Siis kuvassa kirjojen alla ei tietenkään voi olla huomaamatta (kröhöm! kröhöm!) lauantaipäivän tuotosta. Uusi ihana lattia! Oikeastaan aloitimme tuon lattian asentamisen jo perjantaina illalla ja se valmistui sunnuntaina aamupäivällä. Kyllä tuli painokelvotonta tekstiä päivän aikana useaan otteeseen. Ei meinaan ollut mikään helppo juttu (vaikka niin laminaatin laittamisesta mainostetaan). Kyllä sen vielä olisi laittanut seinien suuntaisesti, mutta kun Anni-allekirjoittanut halusi sen diakonaaliin asennettuna. Mutta täytyy vain todeta, että KANNATTI! Nyt näyttää keittiö uudelta ja ihanalta. Vielä on tarkoitus maalata kaappien ovet ja vaihtaa vetimet sekä maalata tuo pöytä ja tuolit, niin ja tietenkin seinät.



Lauantaina käytiin myös perinteisesti Hartolan Markkinoilla. Olen koko kesän etsinyt (enemmän ja vähemmän aktiivisesti) uusia puukenkiä. Entiset mansikkapuukkarit on jo niin loppuun ajetut, että oli jo korkea aika saada uudet.



Ostin tuommoiset hauskat lehmänkarvapuukengät (ihquti, ihquti)! Meinasi tulla valinnan vaikeus tuon värin suhteen joten ostin tuommoisen eripariparin. Kyllä nyt kelpaa klopsutella...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti