lauantai 11. marraskuuta 2006

Jotain neulottua

Annin kitkutukset jatkaa innokkaana. Tällä hetkellä puikoillani on Suuri Käsityö-lehdestä (8/2006) otettu malli, siinä tosin tehtynä leveäraitaisesta 7-veikasta. Minulla se valmistuu Rowanin Tapestry-langasta, siitä punaisen sävyisestä. Ostin sen muutama viikko sitten Lahdesta Lankakauppa Heinistä. Lanka vaikuttaa tosi ihqun pehmeältä ja siitä tulee mukavan näköistä pintaa. Nelosen pyörö-Addeilla olen sitä kitkutellut. Siis mallina on semmoinen pyöreäreunainen neuletakki, joka kiinnittyy I-cord(?) nyörivyöllä.

Nyt siitä puuttuu enää hihat... Äsken sain reunuksen jälkimmäisen puoliskon pääteltyä. Reunuksen tein kahdessa osassa, koska pituutta oli ihan kiitettävästi ja se ei olisi mahtunut 80 cm:lle pyöröpuikolle millään. Puoletkin siitä teki jo tiukkaa. Laitan varmaan kuvankin tekeleestä myöhemmin.

Aika usein teen neuleita hyvin paljon soveltamalla, eli tämä ohjeesta suoraan tekeminen onkin poikkeus sääntöihin. No, onhan tässä tietty käytetty ihan eri lankaa, mutta silti ohjetta on noudatettu aika tarkkaan. Tosin teen pykälää isompaa kokoa kuin yleensä, ainakin silmukkamäärien suhteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti