perjantai 10. marraskuuta 2006

PAM ja minulla on blogi

Täällä taas yksi käsityöimmeinen ilmoittautuu blogimaailmaan. Nyt olen tarpeeksi kauan katsellut ja lueskellut muiden blogeja, joten päätin raapaista oman tekeleeni kasaan.

Olen neulonut, virkannut, tehnyt tilkkutöitä, ommellut jne.Tällä hetkellä neulominen on kaikista mukavinta. Olen näitä paljon puhuttuja lanka-addikteja. Välillä siis tuntuu siltä, että on vaan pakko saada ostaa LANKAA... Lankavarastojani en ole koskaan taulukoinnut tai laskenut (en uskalla). Tiedän vaan että lankaa riittää... Välillä iskee hillitön himo tehdä jotain jo varastossa olevista langoista, mutta ei näemmä tarpeeksi usein. Silloin on siis ihan pakottava tarve mennä tekemään terapiaostoksia.

Ja ei pidä luuleman, että teen yhtä työtä kerrallaan... kitinkontit. Aikaisemmin tunsin huonoa omaatuntoa keskeneräisistä käsitöistä, mutta nyttemmin olen antanut itselleni "virallisen" luvan aloittaa niin monta käsityötä kun haluan. Kyllä niistä aina joku valmistuu...

Tuo blogin nimi on tavallaan avomieheni H:n keksimä... "Aha, Anni kitkuttaa (neuloo tai virkkaa) taas." Joten meillä tuota lankatouhua kutsutaan siis kitkuttamiseksi.

Avomiehen lisäksi meillä asustaa kissa, Koistinen. Semmoinen pitkäkarvainen oravanvärinen otus joka kuulostaakin välillä oravalta säkättäessään ikkunalaudalla ulkona hyppeleville linnuille. Herttainen otus...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti