lauantai 27. lokakuuta 2007

Lahja... minulle...


Käytiin tänään viemässä Neiti J kotiin (oli syyslomailemassa täällä). Siskonsa Neiti C sai minut ihan liikutuksen valtaan... Hän oli virkannut minulle ihanan omenan vihreän salomoninsolmuhuivin!!! Kiitos Cride!!! Paljon!!! Tässä kuvakavalkaadia tuotoksesta. Oiiih, olen niin otettu...Eilen illalla kokeilin vielä sitä kuulalaakerivärttinää langan tekoon. Ehkä sillä saa ainakin näin aluksi helpommin kehrättyä ohuempaa lankaa, kuin rukilla (kerkeää paremmin vetää kuitua ohuemmaksi). Kerratakin kokeilin, mutta siihen taas en tajunnut laittaa tarpeeksi kierrettä... Vaikeaa on, todella vaikeaa (telkkulainaus).

Ystäväni M. kävi eilen kyläilemässä. Ilmoitti, että minun pitää tehdä opiskelijalle (hänelle) pipo! Semmoinen, missä on kukka sivussa... ja väriksi oli ehdotuksena musta tai ruskea. Eli jossain vaiheessa yritän kutaista semmoisen.

Juu niin, ostin Cittarista uuden Verena -lehden. En vielä kerinnyt paneutumaan siihen sen tarkemmin – äkkiä vaan selasin. Niin, ja kävin aamusella kirjastossa ja löysin sieltä jonkun ohuen opuksen kerhäämisestä. Taidan siis lueskella tänä iltana...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti