tiistai 9. lokakuuta 2007

Pipatinjuttuja

Tänään laitoin itseni Ravelryn listalle – aika monta ihmistä on jonossa mun edellä. Siis tottakai on kiva, kun on suuri yhteisö, mutta joutuu odottelemaan NIIN kauan kutsua kivaan paikkaan (hidaslähtöinen taidan olla).

Valmiita tuotoksiakin on tullut. Nyt on tuntunut, että pitää tehdä jotakin pientä ja nopeaa. Ensimmäisenä tein jämälankasäärystimet ja sen jälkeen heti perään vaaleanpunaisen pipon. Niitä ei ole siis tarkoitus yhdistää keskenään... huh!Pipatin
Vaaleanpunainen Husky -lanka 55% villaa, 20% acryylia, 25% polyamidia (Tallinnan Filatikaupasta) 66g
Pyöröt (addit) nro 4,5
Malli: sovellellen sieltä ja täältäSäärystimet
Sekalaisia ohuita villalankoja 85g
Pyöröt (addit) nro 4,5
Malli: kunhan tikuttelin...

Seuraavaksi voisi tehdä tuosta Husky -langasta jonkunlaisen kaulahuivin ja ehkä se voisi riittää vielä kämmekkäisiinkin. Olisi sitten kiva yhtenäinen setti syksyn viimoihin.

Kutvis taas jaksoi eilen illalla nukkumaanmenon aikaan riemastuttaa. Sillä on sellainen vinkuva oranssinkeltainen kumihiiri. Aiemmin sillä on leikitty vaan heittelemällä sitä sinne-tänne. Eilen illalla Kutvonen keksi, että siitä lähtee kiva ääni kun sitä likistää (ilmeisesti hampailla). Hetken aikaa sitä jaksoi kuunnella, mutta sitten mamin täytyi takavarikoida lelu talteen yön ajaksi. Aamulla annoin takaisin ja jos sen "ilmeen" olisi saanut talteen... oli hyvinkin riemastunut kissa, kun pääsi lelua taas vinguttamaan.

Tässä kuva Photo Boothilla otettuna ihan äsken:Vessaremontti on edennyt ihan kivasti. Enää pytty kiinni ja muutama lista ja silikonisauma, niin avot! Laittaisin niin mielelläni kuvia tänne, mutta totesin että noin pieni tila on ihan mahdoton kuvata niin, että siitä saisi jotain mielikuvaa kokonaisuudesta (pahoittelen). Lattialle ajattelin virkata pyöreän maton, ettei lattia tunnu niin kylmältä. Väriä en kyllä vielä osaa tietää...

Konttineule on jätetty marinoitumaan kotvaseksi. Neule on niin iso, että menee aika kauan yhden "kerroksen" tekemiseen. Pakko oli siis keksiä vähän välitöitä, että jaksaa taas.

Joka toisessa blogissa on hehkutettu, että uusi Ulla on ilmestynyt.... myös minä osallistun kanssa hehkuttamiseen!!! Upeita neuleita, kertakaikkiaan! Kiitokset lehden tekijöille, olette ihanan ahkeria!

Eedittiä: Opettelen vielä kirjoittamaan raverly...raverlry...ravelryä... äh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti